Til 2 personer:
2 kyllingebryst (ca 300-400 gram)
2 skiver serrano-/parma skinke
1,5 dl jasminris
2,25 dl vand
250 gram champignoner
250 gram madlavningsfløde 4%
50 gram Pesto verde (Den fra Løgismose er bedst)
pris: ~ 51 kr. (Denne pris er beregnet baseret på hvor meget man bruger af hver pakke. ud fra normalprisen i Netto)
Næringsindhol pr. person Næringsindhold pr. 100 gram
Kcal: 687 Kcal: 125
Protein: 57 gram Protein: 10 gram
Kulhydrat: 60 gram Kulhydrat: 11 gram
Fedt: 25 gram Fedt: 4,6 gram
Begge disse er beregnet ud fra 400 gram kylling. Det giver samlet en fordeling på 33-35-33 mellem protein, kulhydrat og fedt :D
Tilberedning:
Først vasker du champignonerne og skærer dem i kvarte. Læg dem i bunden af et fad. Tag derefter kyllingebrysterne og pak dem let ind i en skive skinke. Kyllingen lægges så oven på champignonerne i fadet. Fadet sættes ind i en forvarmet ovn på 200 grader i 5 minutter.
Sæt vandet over i en lille gryde til det koger. Dette burde passe nogenlunde med de 5 minutter kyllingen er i ovnen på dette tidspunkt. Hæld så 1 tsk salt i vandet sammen med risene og gå herefter til ovnen hvor du hælder madlavningsfløden i fadet og drysser let med salt og peber. Begge dele lader du så fortsætte i 15 minutter. Risene ved lidt lavere varme og kyllingen stadig ved 200 grader.

Bon appetit og glædelig december
- Helene :D
1 kommentar:
Ellers kan man lave en studievenlig risotto med grødris (som man alligevel altid har for mange af)
Send en kommentar