Hej så der lidt nyt fra mig igen. Her i søndags havde jeg mine forældre forbi til middag fordi vi skulle snakke angående ny lejlighed. Da jeg går med planer om at flytte i en større lejlighed på Amager med en veninde. Og tænkte at i anledning af det var til dem kunne man jo godt lave noget ekstra lækkert
Så jeg havde købt en nakkefilet marineret i hvidløg og nogle krydderurter.
Hertil fik vi en tomatsalat og kartofler vendt i pesto og hvidløg
Hertil fik vi en tomatsalat og kartofler vendt i pesto og hvidløg
Tomatsalaten ligger på en bund af babyleaves, og har brugt 3 store tomater og 250 g. frisk mozzerella og 1½ avocado. På toppen ½-1/4 rødløg, salt, peber, tørret basilikum, tørret oregano, lidt olivenolie.
Har lavet den så der ca. er 1/1 forhold i tomat og ost, men nogle steder som man kan se ligger der 2 stk. tomat mellem. der er 3 ringe, hvoraf det mellemste er avocado. Mega simpelt og lækkert!
Kartoflerne er skrællede, kogt og så vendt med en spsk. pesto (den jeg altid bruger fra Løgismose) og 1 hvidløgsfed.
Kartoflerne er skrællede, kogt og så vendt med en spsk. pesto (den jeg altid bruger fra Løgismose) og 1 hvidløgsfed.
Nå men så igår var jeg på stranden det meste af dagen med min veninde/instruktør hvorefter vi tog hjem og lavede lækker mad. Første billede: En salat med iceberg, gulerod, tomat og agurk, intet fancy!
Andet billede hjemmelavet brød som vi lavede dejen til inden vi tog afsted, desværre ingen opskrift på da det sådan lidt på øjemål og så drysset med salt og tørrede krydderurter.
Tredje billede er en bulgurs salat med soltørret tomat, ristede mandler og friskpresset limesaft.
Bulgur og soltørret tomat sættes i blød i en skål med kogende vand og der fyldes lidt ekstra vand på undervejs når bulguren har opsuget væsken. Når bulguren er klar ristes mandlerne på en varm pande, dette fremhæver deres smag og gør sig virkelig godt her. De hakkes og tilføjes sammen med saften fra 1 lime. Nok lidt alt efter størrelsen af portionen, da dette er lavet uden at måle af. Men anslår at der er ca. 2 dl fuldkornbulgur, og 10 soltørrede tomater (ikke i olie) og 20 mandler.
Kødet var af en lille culotte, men perfekt mængde til 3 mennesker.
Herefter tog vi i biografen og så "Now you see me" virkelig nice film!!!
Nå men altså den anden dag lagde jeg det her billede ud på vores fb-side men tænkte jeg også lige ville have det med her. En ciabatta bolle med en simpel hjemmelavet tunmousse, avocado, tomat og squash ved siden af.
Lækkert og hurtigt at lave.
Håber i nyder vejret, peace out! Amanda <3
Ingen kommentarer:
Send en kommentar