
Det en super lækker og nem opskrift perfekt til en travl hverdag, fordi tager kun 10 minutter med panering og efterfølgende stegning.
Dog alt efter hvilket tilbehør man vælger kan det tage lidt længere tid, men det jo ikke tid hvor man skal lave noget.
Nå men i alt fald havde jeg til mig og hende købt 225 g. rødspættefilet, selvom der i bogen står 800 g til 4/400 g til 2. men vi synes begge det var rigeligt med den mængde fisk. Så var der tilgengæld også rigtig meget tilbehør i form af grønne bønner og broccoli. Jeg skriver de mængder jeg har brugt til 2, hvis man er 3 eller 4 skal der jo selvfølgelig bruges mere.
3 store spsk. rugmel
1 sammenpisket æg
Salt og peber
Smør til stegning.
Sådan: Fisken paneres, ved at man først vender den i melet, dernæst æg og afslutningsvis i hasselnødderne. Når de alle er klargjort smeltes rigeligt med smør på panden og fisken ligges på. Steges en par minutter på hver side. Jeg fik ikke taget tid men ca 1,5-2 minut.
Super lækkert og super nemt, jeg har overvejet at afprøve det med mandler i stedet for hasselnødder evt. en kombination af dem. Men er generelt ret vild med idéen om at panere i nødder eller andre ting frem for rasp, selvom det da også er ganske lækkert :)
Nå men altså tilbage til en lille opdatering, jeg endte faktisk med at blive solbrændt på ryggen om mandagen, men nu hvor vi runder lørdag er jeg brun og ikke så meget som et lille tegn på at det skaller af. Så krydser fingre for jeg for lov at beholde kuløren.
Så om tirsdagen lå jeg kun på ryggen, og fik sol foran. Hvilket var en smule ubehageligt, men jeg overlevede da og senere på dagen stod den på træning, dans i fælledparken og jazz-festival i København.
Onsdag var jeg i Roskilde hos min gode veninde og brugte hele dagen der.
Igår og torsdag har den stået på arbejde og nu det endelig weekend og tid til afslapning.
Lige her til sidst 2 billeder fra i mandags.
Lige her til sidst 2 billeder fra i mandags.
Bon appetit, peace out! <3
Ingen kommentarer:
Send en kommentar