Men jeg har dog været i Svendborg hos en af mine bedste venner. Og at få lov til at kokkerere til to drengevenner og så tage i byen med dem, det er helt klart ikke noget jeg klager over. Især ikke når de så står for rengøringen. Første aften fik vi hakkebøffer med peberfrugt og anden aften fik vi skinkeschnitzler med karry/nødde panering. Jeg fik desværre ikke taget billede af resultatet, men det skal jeg nok få gjort næste gang.
I anledning af en af drengene scorede en aften kom vi også til at snakke scoremiddage. Min ven Patrick havde vidst ikke rigtig en, Martin havde noget med indbagt kylling og jeg har mine kartofler. Og nøj hvor virker både mine kartofler og den indbagte kylling. Patrick har forsøgt sig med mine kartofler til stor glæde og jeg med Martins kylling, og ja både jeg og min date var solgt.
Jeg giver jer her den opskrift det blev til med hvad der var ret nemt at skaffe og så lover jeg at lave den i en sundere udgave snarest så det kan blive meget sjovere at invitere dates til scoremiddage ;)

Nå men denne lækre ret blev en ret fed udgave med 261 kcal/100 gram. Jeg har dog allerede planlagt næste omgang der kommer ned på ca 169 kcal/100 gram. Det er alligevel en god besparelse. Jeg vil desuden også lave pakkerne lidt mindre næste gang det det denne gang blev ca en kvart bageplade, men okay det var første gang jeg skulle prøve på denne måde og det var stadig sjovt.
Billederne kommer ikke til at passe 100% med teksten fordi jeg har siddet og tænkt lidt over en bedre måde at pakke det, men det burde ikke være noget problem.
Fed Indbagt kylling til 2 personer (da det jo er en scoremiddag)
270 gram butterdej
150 gram revet mozarella
1 æg
passende mængde hvidløg og krydderier
Først og fremmest skal butterdejen rulles godt ud. del den så i 4 lige store stykker. Læg imens kyllingen på en varm pande så den lige får brunet kanten. Godt og vel 1-2 minutter på hver side burde kunne gøre det.
Tag kyllingen af panden og skær den i tern. Størrelsen skal være ca hvad du synes er passende at putte i munden.


Tilføj så de krydderier du savner (i mit tilfælde lidt salt, peber, livseliksir og 5 marinerede hvidløgsfed på hver).
Billedet her til højre er livseliksir. En form for hvidløgs olie. Den skaffes via "svigerfar" fra en slagter. Skal nok lige finde ud af hvor så i også kan få fingre i den for hvis i elsker hvidløg vil i elske denne. Den er også genial når der skal grilles.

Herefter smider du det i en forvarmet ovn (IKKE varmluft) på 185 grader i 25 minutter og vupti ud kommer maden. Vi varmede lidt af vores blæksprutte/rødbede/spinat og paprika pasta til det og så var vi mere end godt tilfredse.
I morgen skal de to der er tilbage spises på en picnic hvis vejret er til det og hvis ikke må vi bare lave det inde i stuen og kigge ud på regnen eller finde en landskabsvideo fra et andet land vi kan sætte på tv'et. Lige meget hvad vil jeg have en picnic i morgen og det skal nok blive godt
Bon appetit og peace out - Helene
Ingen kommentarer:
Send en kommentar