tirsdag den 14. maj 2013

Luftige kyllingedeller og kakaochoko-skyr

Jeg ELSKER fridage! og lige nu har jeg faktisk en del af dem. Og i den anledning havde jeg min skønne veninde Sara på besøg igår. Idag tog jeg til træning efter hun var taget hjem og her fik jeg forbrændt ca. 700-800 kcal. Er lidt i tvivl eftersom den er fra da jeg stod af cyklen til jeg kom hjem og da stod den på 1050 kcal. Men tænker at noget af det også er cykeltur osv. og det tæller ikke rigtigt synes jeg :b derfor går jeg udfra at der ca. er røget 200 kcal på den konto.

Af andre spændende ting så modtog jeg en pakke idag. Og da postbuddet kom troede jeg egentlig det var nogle barberblade jeg har bestilt, men niks! det var følgende, som selvfølgelig på ingen måde er sundt. Men det fra en god ven og synes det lidt sjovt fordi jeg nævnte at jeg aldrig havde smagt skittles før men at jeg synes de lød mega nice :) så det var en lækker lille uventet overraskelse.

I aften skal jeg have rester af kødsovs m. kartoffelmos og salat :)


Nå men inden hun kom skulle jeg lige nå at vaske tøj og have noget morgenmad.

Og det blev så til en omgang skyr (250 g ca) blandet med et scoop af mit chokolade proteinpulver, men tror med fordel det kunne skiftes ud med et par teskeer almindeligt kakaopulver til at blande op med mælk. Herefter hakkede jeg lidt sukkerfri mørk chokolade og smed på toppen. Jeg hældte lidt mælk i da skyr jo er ret tykt og for at blande pulveret i. Synes faktisk resultatet var godt men kan selvfølgelig justeres så det passer til ens smag :)

Det i alt fald noget jeg vil eksperimentere lidt videre med.






Nå men til aftensmad skulle vi have kyllinge-deller alá improvisation og viste sig at blive temmelige luftige efter en tur i ovnen men mega lækre!

Til ca 16 stk.
400 g hakket kyllingekød
1 hvidløgs fed (finthakket)
1/4 rødløg (revet eller finthakket)
1 æg
5 spsk mel
1,5-2 dl mælk
1 knsp friskkværnet tørrede chiliflager (brug evt. en smule stødt chili i stedet)
1 tsk salt
Friskkværnet peber

Fremgangsmåde:
Kødet ligges i en skål og skubbes til siden. Herefter tilsættes 1 dl mælk ved siden af kødet og melet røres i til en jævning som efterfølgende røres ind i kødet.
Herefter tilsættes æg. Dernæst rødløg, hvidløg, chili, salt og peber. Dette røres sammen og der tilsættes 0,5-1 dl mælk mere til man opnår en jævn konsistens.

Herefter stod farsen på køl i ca. 30 minutter inden de blev sat på en bageplade med 2 spiseskeer og så ind i ovnen i ca. 20-30 minutter til de gyldne. Vi tog en ud og skar over for at se så det vil jeg anbefale hvis de ser færdige ud :)

Ved siden af fik vi en færdigblandet salat med blandt andet gulerod og hvidkål, som vi blandede rød peberfrugt og tomat i så den var lidt mere spændende.

Velbekomme. <3

Ingen kommentarer: