fredag den 26. april 2013

Blomkålsmos med chili

Puha en lang dag det var i går. Jeg sad simpelthen i telefon det meste af tiden med familie problemer og det betød desværre jeg kun fik få bidder af min aftensmad. Men den var meget lækker og jeg vil derfor dele den med jer, nu hvor jeg endelig har tid til at sidde og puste ud.





Aftenens ret bestod som overskriften nævner af noget blomkålsmos med chili og desuden nogle bøffer af okseinderlår som jeg havde fundet i netto til 10 kr, da de skulle bruges samme dag.

Til blomkålsmosen:

Frisk chili i små stykker (ca ½ tsk)
Frisk ingefær i små stykker (ca ½ tsk)
1 fed hvidløg
1 blomkålshoved
30 gram philadelphia
½ dl minimælk
salt og peber

Først skærer du blomkålshovedet i små stykker. Op i en si og damp det til det er færdigt og blødt.
Imens skærer du chili, ingefær og hvidløg i meget små stykker. Og når vandet er hældt fra gryden smider du grøntsagerne op og svitser dem i 30 sekunder til et minut. Lad blomkålsstykkerne komme ned til krydderiblandingen og hæld mælk og philadelphia ned til det. herefter rører du rundt mens du moser blomkålen mest muligt. Når det hele er gennemvarmt tager du en stavblender og kører lige igennem så det hænger sammen ligesom kartoffelmos og så derfra op på tallerkenen og så er der aftensmad (såfremt du har lavet andet ved siden af selvfølgelig :p )

Ingen kommentarer: