mandag den 15. april 2013
Umh løbetur, røræg m. pesto og lammekoteletter m. flødekartofler og tzatziki
Total morgenfrisk.. Det følte jeg i alt fald, men udstråler det vidst ikke rigtigt. Men var ude og løbe 5 km med en FW-instruktør. Og det var bare så dejligt at komme igang med det igen.
Meeeeen det ku' da også mærkes bagefter, om ikke andet på mit energiniveau resten af dagen, men hey.. fik da vasket tøj så helt dumt var det ikke.
Nå men da jeg kom hjem fra løbeturen var jeg møghamrende sulten, fordi jeg kan ikke spise inden jeg skal træne så må det jo blive efter. Og det blev til en omgang røræg m. tomat, pesto og rødløg.
Til min røræg brugte jeg 3 æg og en slat mælk, som piskes sammen og kommer på panden, og der rodes rundt til det færdigt. Så tilføjede jeg 2 hakkede tomater og 1/4 rødløg i strimler. Og til sidst 2 tsk. grøn pesto. Og vupti!
Til aftensmad kunne jeg dog ikke holde mig til det helt sunde. Men godt smagte det altså.
Lammet havde jeg marineret 3 timer i hvidløg, tørret timian, salt og peber, oven på en halv citron i skiver.
Stegt i lidt smør 3 minutter på hver side.
Flødekartoflerne er lavet med madlavningsfløde og piskefløde (som jeg havde fordi jeg har levet af jordbærgrød igår) samt muskatnød, salt og peber. Lagde kartoflerne i et lille ovnfast fad og dryssede lidt salt/peber og muskat mellem lagene. Så fløden over og lidt revet ost (ja jeg sparede virkelig ikke på kalorierne). Ind i ovnen i hvad der føltes som evigheder, men indtil de var møre og gyldne på toppen.
Tzatziki: 1/2 Revet agurk drænet for vand i en si og drysset med salt. (hjælper det lidt på vej med en gaffel) blander sammen med 2 spk. græsk yoghurt og 1 lille hvidløgs fed.
Til sidst anrettet på en bund af spinat og rucolablade fordi jeg alligevel havde det i køleskabet og lidt rødløg på toppen.
For mig var det lidt luksus mad, men oven på en lidt underlig weekend havde jeg brug for ordenlig mad. Så det skal der jo også være plads til
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar