Der sker ikke det store i denne ret, men den er nem, har smag og så er den lige krydret nok til det hjælper mig ved både feber, snue og ondt i halsen :)
Til 2 personer:
120 gram nudler (2 plader af Asian Kitchen fra netto)
20 gram grøn curry paste
1 hel mango
~1 tsk olivenolie
1 pande og 1 kaserolle/gryde
Sæt en gryde med vand over. Når det koger lægger du nudlerne i. Imens først vand og siden nudler passer sig selv skærer du mangoen. Skrællen skal fjernes og så skal den ellers bare skæres i små tern. For mig passer det meget godt med når nudlerne er færdige og vandet skal hældes fra. Så smider jeg panden på det varme blus og hælder olien i sammen med den grønne karry. Nudlerne og mangoen op i panden og rør så rundt til du ikke længere kan se klumper af grøn karry.

Simpelt, hurtigt og dejligt.
Jeg har ligesom ved Carbonara'en lavet en kcal beregning og der er kun 328 kcal pr portion i denne ret.
Den har det spicy i karry og sødmen fra mangoen, som tilsammen gør den helt perfekt til når man bare skal slappe af.
Da denne opskrift blev givet til mig gennem en veninde der fik den af en vietnamesisk kok i Berlin vil jeg slutte af med at sige:
kẹo khai vị (total google translate, så hæng mig ikke op på det ;) )
Ingen kommentarer:
Send en kommentar